TİGEM 145 teknik personel alımı yapacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlara 145 personel alacağını duyurdu.

TİGEM 145 teknik personel alımı yapacak
16 Aralık 2020 - 09:37

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), taşra teşkilatlarında istihdam edilecek ziraat mühendisi, veteriner hekim, tekniker ve teknisyen pozisyonlarına ait sınav ve atama yönetmeliği hükümleri uyarınca 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında çalıştırılmak üzere çeşitli pozisyonlara yazılı ve sözlü sınav neticesinde açıktan atama yapılacak.


TİGEM tarafından yapılan açıklamada, "tarım makinaları 5, tarımsal yapılar ve sulama 20, tarla bitkileri 16, bitki koruma 2,  bahçe bitkileri 2,  zootekni 8,  veteriner hekim 26,  ziraat teknikeri 4, ziraat teknikeri 6,  radyoloji teknikeri 2, elektrik teknikeri 14, elektrik teknisyeni  10, inşaat teknikeri 5, veteriner sağlık teknisyeni 25" sayıda personel alınacağı belirtildi.


Başvurular, 21 Aralık 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacak. (İLKHA)


Bu haber 26401 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...