Siverek'te 3 uzun namlulu silah ve mühimmat ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 uzun namlulu silah ve mühimmat ele geçirilirken olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden biri tutuklandı.

Siverek'te 3 uzun namlulu silah ve mühimmat ele geçirildi
13 Ağustos 2020 - 07:46

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Siverek İlçe Jandarma Komutanlığınca yasadışı silah ve mühimmat ticareti suçu ile mücadeleye yönelik olarak müştereken yürütülen çalışmalar çerçevesinde, 2 Ağustos 2020 günü saat 06. 00'da ilimiz Siverek ilçesinde 5 farklı adreste eşzamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon neticesinde 4 şüpheli şahıs yakalanmış olup, bir şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.” Denildi.


Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: “ Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 2 adet M-16 Tüfek, bir adet Ak-47 Tüfek, 3 adet ruhsatsız Av Tüfeği, bin 285 adet farklı çaplarda uzun namlulu silah fişeği, 28 adet 9 mm tabanca fişeği, 33 adet av tüfeği fişeği, 10 adet M-16 şarjörü, 3 adet tabanca şarjörü, bir adet M16’ya ait dürbün ve bir adet hücum yeleği ele geçirilmiştir.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Bu haber 12200 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek