Siverek Belediyespor'dan açıklama

Siverek Belediyespor içinde bulunmuş olduğu maddi sıkıntılar ile ilgili açıklama yaptı.

Siverek Belediyespor'dan açıklama
11 Aralık 2019 - 13:45

Bir haftaya yakındır Siverek Belediyespor kulübü olarak ekonomik sıkıntıları süren sporcularımızın peşinat ve maç primleri halen ödeyememenin üzüntüsü ve sıkıntısını yaşamaktayız.


Malumunuz tüm Türkiye genelinde belediyelerde yaşanan tasarruf tedbirleri gibi sıkıntılar bizde de yaşanmaktadır .Sosyal medyada dolaşan  "Yönetim" bıraksın biz yapalım gibi söylemlere itafen bunu yayınlamak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz .



Mevcut yönetimle görüşmüş olup gerekse istifaları gerekse onlarla iş birliğinde olup takımımızı ve şehrimizi bu bataklıktan kurtarabilecek şehrin şönde gelenleri, Siverek Spor sevdalıları ,Siverek sevdalılarını göreve davet ediyoruz. Akıbeti bir türlü belli olmayan takımımızın sessizliği devam ediyor .


Şehrimizin Sporsal Faaliyetlerindeki tek Markası olan Siverek Belediyespor'umuzun sezona çok iyi bir başlangıç yapmış ve halen şampiyonluk iddiası bulunmaktadır. Dışarıdan yorum yapmak yerine 300 bin nüfuslu şehrimizin önde gelenlerinden buradan çağrı yapmış bulunuyoruz. Gelin hepimiz bir olalım 2020 yılı spora bütçesi belediyemize gelene kadar bu takımın başta BAL ligimizde yerimizi koruma ve hedefimiz üçüncü lig olsun mantığıyla kenetlenelim engel olmayalım.


Mevcut Yönetim, yeni gelecek yönetim için istifasını göze almış durumda kim olursa olsun bu durumda kurtarabilecek şehrin önde gelenleri var ise buyurun şimdi tam sırası .


Takımımız bu hafta hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaktır. Hafta içi bu krizi çözülmez ise koca çınara yazık olacaktır. İnanıyoruz ki mülkü amirlerimizden, belediyedeki idarecilerimize, kaymakamımızdan, şehrin iş adamlarına, şehrin önde gelenleri ve Siverek Belediyespor'a gönül vermiş herkesi memleket için göreve davet ediyoruz ..


Haber Merkezi


Bu haber 1728 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem