SİVEREK ANADOLU LİSESİNDE MENZUNİYET SEVİNCİ

MEHMET SEZGİN / SİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Anadolu lisesinde mezuniyet şöleni bu yıl mezun olacak 30 öğrenci için akşam saatlerinde okula mezun olacak öğrenciler için okul aile birliği okul bahçesinde

SİVEREK ANADOLU LİSESİNDE MENZUNİYET SEVİNCİ
06 Haziran 2007 - 16:01
bir şölen düzenledi.  Mezun olacak öğrenciler havai fişek gösterileriyle keplerini havaya attı. Okul bahçesinde düzenlenen şölene öğrenci aileleri ilçe emniyet müdürü Mettin Akkay katıldı.
   Okul müdürü Ömer Polat yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Mezuniyet şölenini bu yıl ilk kez görkemli bir şekilde kutladık. Mezun olacak otuz öğrencimize güzel bir gece yaşattık dileğimiz bundan sonraki mezuniyet törenleri öğrencilerimizin yerleşecekleri üniversitede olur. Bundan sonra mezuniyet törenlerimiz hep böyle bir şenlik havasında yaparız’’ dedi.
    Öğrenciler  yorucu bir ders yılının ardından  bu mezuniyet şöleninin düzenleyen okul idarecilerine ve okul aile birliğine teşekkür ettiler.
     Öğrenciler gecede bol bol dans edip halay çekti. Havai fişek gösterileri ve  çeşitli yarışmalarla  gece geç saatlere kadar eğlendiler.

Bu haber 1917 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması