Şanlıurfa'da maske denetimleri artırıldı

Şanlıurfa'da maske takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından denetimlerini sıkılaştıran polis ve zabıta ekipleri, maskesiz dışarı çıkan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Şanlıurfa'da maske denetimleri artırıldı
17 Haziran 2020 - 15:40

Şanlıurfa Valiliğinin aldığı kararlar neticesinde il genelinde maske takma zorunluluğunun getirilmesinin ardından kentin işlek caddeleri ve meydanlarında uygulama başlatan polis ve zabıta ekipleri, maske takmayan ve sosyal mesafe kuralına riayet etmeyen vatandaşları uyardı.


Vatandaşlara, Coronavirus ile mücadelede maske takmanın ve sosyal mesafenin önemini anlatan ekipler, maske takmayanlarla ilgili cezai işlem yapacakları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.


Haziran ayında ilan edilen "Normalleşme süreci"nin ardından vatandaşların sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına dikkat etmemesi sonucu vakalarda ciddi artışlar meydana gelmişti.


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin dün Coronavirus ile mücadele kapsamında basın mensupları ile yaptığı toplantıda, en büyük problemlerinin; insanların maske takmayı benimsememesi olduğunu belirterek bundan böyle maske takmayanlarla ilgili cezai işlem yapacaklarını açıklamıştı. (İLKHA)


Bu haber 4260 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü