Şanlıurfa'da E-Ticaret Platformu kazandıracak

Şanlıurfa’da geliştirilen E-ticaret platformu "Madame Dower" sunduğu ortalık fırsatları ile Şanlıurfalılara kazandırıyor.

Şanlıurfa'da E-Ticaret Platformu kazandıracak
27 Ağustos 2020 - 18:58

Şanlıurfa’da geliştirilen E-ticaret platformu satış ortaklığı programı ile bölgede istihdamı arttıracak. Satış Ortaklığı Programına kayıt olanlar oturduğu yerden aylık 5 Bin Türk Lirasına kadar para kazanabilecek. Satış Ortaklığı Programı özellikle bölgede az olan kadın istihdamına katkı sağlayacak. Bu sayede her bayan evinde ya da işyerinde otururken aile bütçesine katkı sağlama imkanı buluyor.







Oturduğun yerden aylık 5 Bin TL Kazanma Fırsatı


Türkiye’de istihdama önemli katkılar sunan Asoğlu Şirketler Gurubu bünyesinde kurulan Madame Dower, hayata geçirdiği Satış Ortaklığı Programıyla ülke ekonomisi ve istihdamına büyük katkı sağlamayı planlıyor. Hayata geçirilen bu projenin mutfağında yaklaşık 50 kişi çalışırken bu rakamın artması ve istihdama katkının çoğalması için Satış Ortaklığı Programına ev hanımları da dahil ediliyor. 
Satış Ortaklık Programı Nedir nasıl kayıt olunur
Madame Dower ortaklık programına kayıt olmak ücretsizdir. Oluşturacağınız takip kodunu kendi web sitenizde, sosyal ağ hesaplarınızda ya da her hangi bir yerde paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız takip kodu ile gelen müşteriler Madame Dower sitesinde bulunan ürünleri satın aldığında, komisyon oranına göre sizde gelir elde edersiniz. Şu anki geçerli komisyon oranımız 5%'dir.
Daha fazla bilgi için, Ortaklık Programı Kullanımı & Koşullarına bakabilirsiniz. 


Ortaklık Programı: https://www.madamedower.com/bagli-kurulus/giris 






Bu haber 15115 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek