Şanlıurfa'da Coronavirus vakaları hortladı!

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir kırsal mahalle ile 28 yerleşim yeri karantinaya alınırken 11 yerleşim yerinde ise karantina uygulamasına sonlandırıldı.

Şanlıurfa'da Coronavirus vakaları hortladı!
10 Haziran 2020 - 19:53

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla karantinaya alınan yerleşim yerlerine yenileri eklenirken karantina süresi sona eren bazı yerleşim yerlerinde ise karantina uygulaması sonlandırıldı.


İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla; Hilvan ilçesine bağlı Kepirhisar kırsal mahallesi ile Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Hilvan, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerindeki 28 yerleşim yerlerinde, yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda Covid-19 pozitif vakası tespit edildiğinden dolayı Covid-19 testi pozitif çıkan hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildiğini açıklandı.


Aynı kararla karantina tedbiri uygulanan Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye, Siverek ve Viranşehir ilçelerindeki 11 yerleşim yerinde ise 14 gün geçmesi ve yeni vaka tespit edilmemesinden dolayı karantina uygulamasının sonlandırıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Bu haber 1976 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı