Şanlıurfa'da banka soyguncusu yakalandı

Şanlıurfa'da banka şubesini soyan şahıs, polis tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Şanlıurfa'da banka soyguncusu yakalandı
15 Ocak 2019 - 18:31

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde bir banka şubesini silah zoruyla soyarak kaçan şahıs, polisin çalışması sonucu yakalandı.


Alınan bilgilere göre, geçen hafta salı günü Emniyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesine gelen kar maskeli ve silahlı kişi, bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek kasadan 12 bin 30 lira alarak kayıplara karıştı.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği tarafından şüpheli şahsın yakalanması için yapılan çalışmalarda, şüpheli şahsın bankaya geliş ve kaçış güzergâhında 100'e yakın güvenlik kamerasında inceleme yapıldı.


Yapılan incelemeler neticesinde soygunu gerçekleştirilen şahsın İ.E. olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda İ.E. isimli şahıs, düzenlenen operasyonda samanlık içerisine gizlenmiş olarak yakalandı.


Operasyonda; banka güvenlik görevlisine ait bir adet tabanca ve silaha ait şarjör, bir adet 9 mm silah ve silaha ait 2 adet şarjör, bankadan gasp edildiği değerlendirilen 12 bin 20 lira para, soygun sırasında kullanılan bir adet siyah renkli maske ve bir adet siyah sırt çantası ele geçirildi.


Şüpheli İ.E. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA) 


 





Bu haber 2676 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek