Özel Siverek Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumları

Özel Siverek Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumları Müdürü Murat Akın Aksoylu ile pandemi dönemi ve özel eğitim kurumlarını konuştuk.

Özel Siverek Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumları
02 Şubat 2021 - 06:31

Özel Siverek Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumları Müdürü Murat Akın Aksoylu ile pandemi dönemi ve özel eğitim kurumlarını konuştuk.


Hepimizin bildiği üzere, neredeyse bir yıldır çok farklı bir süreçten geçiyoruz. Dünya coronavirüs salgınıyla çok büyük değişimlere adım attı. Maalesef ki günlük hayatımızın parçası olan pek çok şeyi yapamaz durumdayız. Dünyayı etkisi altına alan bu pandeminin elbette birçok alandaki faaliyetleri sürdürülemez duruma getirdiğinin hepimiz farkındayız. Özellikle de eğitim-öğretim faaliyetleri. Mart 2019’dan beri devlet okullarındaki örgün eğitim durdurulmuş vaziyette. Bazı alanlarda salgın nedeniyle kısıtlamaya gidilmesi çok doğal bir durum fakat eğitim gibi ülkenin yapı taşlarından biri olan bu önemli konuda çok büyük ve geri dönülemez açıklar mevcut. Bunun farkında olan bilinçli bireyler farklı yollara başvurmakta. Özel sektörde eğitim almak gibi… Ücretleri ödendiği halde kapatılan özel eğitim kurumlarını siz de duymuşsunuzdur, belki de bizzat yaşamışsınızdır. İşte bu ve benzeri durumlar öğrencileri ve velileri özel sektördeki eğitim kurumlarına karşı daha temkinli yaklaşmaya itmektedir. Sizi temenni ederiz ki böyle yaklaşmanız en doğrusu olacaktır. Çünkü ancak o zaman Özel Siverek Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumları gibi kaliteli eğitim kurumlarına ulaşabilirsiniz.


Süreç hakkındaki bu kısa bilgilendirmeden sonra sizlere Yetkin Çözüm Kişisel Gelişim Eğitim Kurumlarını tanıtmak isteriz. Yetkin Çözüm denince gözünüze ilk çarpan şey, öğrenciye keza veliye yönelik olağanın üstünde ilgi ve alaka olacaktır. Çünkü biliyoruz ki bir insan bir toplum demek. Her bir öğrenci çok değerli ve onlara bu zorlu yolculukta yoldaş olmak gerekir. Coronavirüs tedbirlerine çok önem verdiğimizi, sosyal mesafe kurallarını ne kadar ön planda tuttuğumuzu eğitim merkezimize gelip bizzat incelemenizi rica ediyoruz. Çünkü biz sadece sözde değil, icraatta kendimizi gösteriyoruz.


Çalışma planımızdan kısaca bahsetmek gerekirse; pandemiye uygun koşullarda ders görmeyi sağlayacak sınıflar öğrencilerimizi beklemektedir. Biz Yetkin Çözüm Eğitim Kurumları olarak bire bir eğitim modeliyle yüzde 100 başarı sağlamayı hedefliyoruz. Günlük derslerin yanında her gün soru çözümü ve öğrencinin anlamadığı konularda tecrübeli hocalarımız tarafından bizzat özel ders verilecektir. Farkındaysanız iki ayrı ücret ve iki ayrı organizasyon gerektiren bu işlemleri biz, sizlere tek paket halinde sunuyoruz. Peki bununla sınırlı mı hizmetlerimiz? Elbette ki hayır. Tam 5 farklı yayından farklı soru tipleriyle öğrencinin zihninde konuyu daha çok pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca deneme sınavlarımız, akşam etütlerimiz, kişiye özel koçluk sistemimizle başarı kaçınılmaz olacaktır. Günlük, haftalık, aylık takiplerimizle bu aşamaları değerli velilerimizle de paylaşmak, kuşkusuz bizi başarıya götürecektir.


Biz bu yola hedeflerle çıktık. Ve bunları gerçekleştirmede yorulmadan, dinlemeden, durmadan çalışmaya varız. Peki siz de var mısınız?


Röportaj: Zeki Sonbayram


                                                                                 

Bu haber 5150 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi