Konya'daki kazada vefat eden 7 kişi Şanlıurfa'da defnedildi

Konya’nın Yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün TIR ile çarpışması sonucu hayatını kaybeden 3’ü çocuk 7 kişi Şanlıurfa’da toprağa verildi.

Konya'daki kazada vefat eden 7 kişi Şanlıurfa'da defnedildi
27 Haziran 2020 - 12:39

Alınan bilgilere göre;  Şanlıurfa’dan Konya’ya mevsimlik tarım işçisi taşıyan Ahmet Okal idaresindeki 14 M 0891 plakalı minibüs, kavşakta Ufuk Demirtaş idaresindeki 42 RK 302 plakalı TIR ile çarpıştı.


Can pazarının yaşandığı kazada; minibüs şoförü Ahmet Okal ve Mehmet Okal, Medine Okal, Mehmet Okal, İbrahim Okal, Fida Okal ve Mehmet Kuş hayatını kaybetti. Kazada minibüste ve TIR içesinde bulunan 11 kişi de yaralandı.


Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Yunak ve Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken kaza da hayatını kaybedenler ise karayoluyla memleketleri Şanlıurfa’ya gönderildi.


Kazada hayatını kaybedenler il merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Yukarı Yazıcı Mahallesi’nde toprağa verildi.


Cenazeye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte siyasi parti ve STK temsilcileri, vatandaşlar ve ölenlerin yakınları katıldı. (İLKHA)


 
MOBİL İÇİN FOTO GALERİ

Bu haber 5296 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem