HÜDA PAR kentteki gazetecileri ziyaret etti

HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü" münasebetiyle kentte görev yapan gazetecileri ziyaret etti.

HÜDA PAR kentteki gazetecileri ziyaret etti
22 Ekim 2020 - 12:11

HÜDA PAR İlçe Başkanı Sımak, beraberindeki parti yetkilileriyle Belediye Basın Bürosu'nda görev yapan gazetecileri ziyaret etti.


 


Ziyarette "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü"nü tebrik eden Sımak, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında ilçedeki çeşitli konular ele alındı. Coronavirus ve etkilerinin de konuşulduğu ziyarette görev yapan gazetecilerin yaşadıkları sorunlara değinildi.


Basın mensuplarının önemli bir görev ifa ettiklerini dile getiren Sımak, toplumun doğru bilgilendirilmesinin önemini değinerek, "Gazetecilik mesleği fedakarlık ve özveri isteyen bir iştir. Gazetecilere düşen en önemli görevlerden biri de mesleklerini icra ederken adil ve dürüst olmalarıdır. Bu önemli görevi üstlenen değerli gazetecilerimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum." dedi.


Dünya gazeteciler gününde kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gazeteciler, HÜDA PAR İlçe Başkanı Sımak ve yönetimine teşekkür etti.


Başkan Sımak, daha sonra Siverek Hedef Gazetesi'ni ziyaret ederek, gazetenin imtiyaz sahibi Feyzi Donan ve rahatsızlığından dolayı kolundan operasyon geçiren M. Şükrü Dolaş'la görüştü.


Haber Merkezi

Bu haber 25918 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu