Coronavirus'ten şifa bulan Eğitimci-Yazar Lale'den teşekkür mesajı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eski Kütüphane Müdür, Eğitimci-Yazar Ali Lale, COVİD19 tedavisi sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Coronavirus'ten şifa bulan Eğitimci-Yazar Lale'den teşekkür mesajı
26 Ocak 2021 - 09:53

Covid-19 testi pozitif çıktıktan sonra evinde tedavisi devam ederken Siverek Devlet Hastanesine kaldırılıp yoğun bakıma alınan Lale, daha sonra Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra 45 gün tedavi gördükten sonra taburcu oldu.


Taburcu olduktan sonra evinde istirahat eden eski Kütüphane Müdürü Eğitimci-Yazar Ali Lale, tedavisi boyunca kendisine destek olanlar için teşekkür mesajı yayınladı. Lale yayınladığı mesajda şunları kaydetti. “Tedavim boyunca beni soran ve sormayan dost ve kardeşlerimden Allah razı olsun. Süreci takip eden Milletvekilimiz M.Kasım Gülpınar’a, İlçe Başkanımız Nedim Lale’ye ayrıca teşekkür ediyorum. Şükürler olsun şuan daha iyiyim. Bu salgına yakalandık ama hiçbir insanımızın bu virüsün eline düşmemesi tek temennim. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak bu virüs ile mücadele etmek her vatandaşımızın kendine görev edinmesi gerekiyor. Tekrardan bizleri sevenlere teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 5433 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek