"Biri 9 aylık bebek olmak üzere 2 şehidimiz var"

Şanlıurfa Valiliği “Barış Pınarı Harekâtı” ile birlikte Suriye tarafından atılan havan ve roket mermilerinden dolayı biri bebek olmak üzere 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

"Biri 9 aylık bebek olmak üzere 2 şehidimiz var"
10 Ekim 2019 - 14:21

 


Türkiye tarafından Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı”nın ardından Suriyet tarafından Akçakale ilçesine sivillere yönelik rastgele atılan havan ve roket mermilerinden dolayı biri bebek olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.


Konu ile ilgili Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, “09.10.2019 tarihinde başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile birlikte Suriye tarafından atılan havan ve roket mermilerinin İlimiz Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerimize isabet etmesi sonucu; Barış Pınarı Harekâtının ilk şehidi Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale ilçemizde görevli Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memurumuz Cihan Güneş şehit olmuştur. Atılan roket ve havan mermilerinin isabeti sonucu 46 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız Akçakale Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerimize sevk edilerek tedavi altına alınıştır. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. (İLKHA)

Bu haber 1576 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü