Baran Karael ve anneannesi Nazilli'de toprağa verilecek

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Baran Karael ve anneannesi Belgin Özcan, Nazilli'de toprağa verilecek.

Baran Karael ve anneannesi Nazilli'de toprağa verilecek
04 Kasım 2020 - 10:23

İzmir Seferihisar açıklarında 30 Ekim saat 14.51'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde, Bayraklı ilçesinde bulunan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı tamamen yıkılmıştı.


Deprem günü diş rahatsızlığından dolayı Bayraklı Rıza Bey Apartmanı'ndaki "ağız ve diş sağlığı polikliniği"ne giden Baran Karael (7) ile babası Sabri Karael ve anneannesi Belgin Özcan (50) depreme burada yakalandılar.


Depremde minik Baran ve anneannesi enkaz altında kaldı.


Rıza Bey Apartmanı'nda yapılan arama- kurtarma çalışmaları sonucunda minik Baran ve anneannesinin cansız bedenlerine yaklaşık 103 saat sonra ulaşılabildi.


Enkazdan çıkarıldıktan sonra ailesi tarafından teşhis edilen minik Baran ve anneannesinin cenazesi,  Eğe Üniversitesi Tıp Fakültesi Morguna kaldırıldı.


Sabri-Özlem Karael çiftçinin tek çocukları olan Baran'ın vefatı tüm aileyi yasa boğdu.


Minik Baran ve anneannesi, bugün Aydın Nazilli Otogar Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından Eğriboyun mezarlığına defnedilecek. (İLKHA)


Bu haber 6116 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması