TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HAMLESİ İNCİRLİĞİ KAPATMAKTIR

09 Mart 2018 - 05:55

Türkiye ile 100.Yıldır uğraşan ABD bunu dost ayağıyla yapmaktadır. Diğer işbirliği Ülkelerle Türkiye’nin zayıflaması için ve kendine asalak gibi bağlı olması için tarihten, Milli kültürden ve dinden gelen tüm değerlerini kaybetmesi gerekirdi. Bunun için bu milletin bağrından çıkmış yöneticileri milletin yakasına bıraktılar. Dinden gelen tüm değer yargılarına yasak koydular. Bunları işleyenlere ağır cezalar verdiler. Gaye din ile olan bağlılığını sıfıra indirmekti. Bunun yakın tarihten hepimiz şahit olduk. Kuran okumayı bile yasakladılar. İslami tüm değerlerine yasak getirdiler. Başörtüyü yasakladılar. Gaye İslam dinini tamamıyla unutturmaktı. Din ile bağı kesilirse, manevi gücünü yıkmış olacaklardı, buda onların hedefine ulaştırmayı kolaylaştırıyordu. Kendilerine daha çok kolay modern köle yaparlardı. Bunun için bir sürü insanlarımızı hapishanelere tıkmaya sağladılar.

Namaz kılan insanları hor görmeye başladılar. Namaz kılanlara 3. Vatandaş muamelesini yapıyorlardı. Başörtü yalnız Üniversitelerde değil nerede kamusal alansa orada başörtü yasağını getirmeye planladılar. Kısacası dini değerleri çağırışım yapan tüm sembollere düşman kesildiler.

Dini ve milli değer yargıları zayıflatma ardında; diğer taraftan da toplumu bölmek için gençlerimize ilk etapta sağ, sol ayrımını sağlayacak kültürel empozeyi gerçekleştirdiler. O günkü hükümetlerde ABD’nin direktiflerine göre davranmak zorundaydı. Başta olanların, İslami hassasiyetleri olmadığından dolayı bu kararları uygulamak onlara çok kolay gelmekteydi. Sağ, sol kavgalarıyla ayrıca bir darbenin gerçekleştirmesini sağladılar.1980 Darbesi gençlerimizi kamplara ayırarak bir birine kurşun sıkacak kadar, gözlerini köreltmişlerdi. Sağ sol çatışmasından sonra da, bu proje ömrünü doldurunca, bu sefer yüzyıllarca devam edecek olan hatta Osmanlı İmparatorluğun yıkılmasına sebebiyet veren ırkçılık faktörünü devreye koydular. Bu öyle bir beladır ki girdiği kalbe ne iman ne din bırakırdı. O kalbi işgal ederdi. İşte Irkçılık belası tüm Ülkeyi sardı. Osmanlıyı yıktı. Geri kalan Türkiye’yi de yıkmak için elinden gelen tüm projelerini devreye koydular. En son da 15 Temmuz İşgaliydi. Bu işgalle onların amaçladığı gibi olmadı.Rabbim yardım etmemiş olsaydı; Türkiye’yi Suriye’den daha kötü bir duruma gelecekti. Gönüllere iman vererek hain tuzağı onların başına geçirmesine halkımızı vesile kıldı.

Tüm bu düşmanlıkları yetmemiş gibi tüm terör örgütleri üzerinden Türkiyeile savaşa başladılar. Onların tüm finansman ve silah desteği eksik etmeyen ABD’nin dostluğunu da düşmanlığını da istemiyoruz. Bunun nişanesi olarak bugün İnciliğin kaldırılması gündeme gelmeyecek mi? Bence Türkiye için zarardan başka hiçbir şeyi ifade etmeyen bu fitne yuvası ve merkezi bizi içten ve dıştan yıkmaya çalışmaktadır.Yetmiş ülkeye muhtaç etmeye çalışan ve bunları yaparken vicdanı sızlamayan böylelerin dostluğu ve müttefikliği; fakirlik, gözyaşı ve kandan başka bir şey kazandırmıyor. Saddam’a dost oldular, Onu ipe götürdüler. Müslümanların öldürülmesi, onlara zevk vermektedir. Hele birde birbirine düşürdüler mi? İşte onlar o zaman zevkten dört köşe olurlar.

Türkiye’nin stratejik bir konumda olması ve gittikçe gelişen Ülkemizin düşmanları çoğalacağı gibi dostları da çoğalacaktır. Bence bu kara vicdanlılara İncirliği kapama sinyali vermeliyiz. Şer odağı haline gelen bu incirliğin kaldırma zamanı gelmiştir. Türkiye de bir şer odağı daha temizlenmiş olacaktır.

Ali LALE

Bu yazı 6786 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum