AÇIĞA ÇIKAN GİZLİ OPERASYONLAR

31 Ağustos 2018 - 20:11

Düne kadar ABD’nin derin yapılanması; Türkiye’de istediği operasyonları gizli bir şekilde yapıyorlardı. Allah’ın bir kulu bile onlara ses çıkaramıyordu. Çünkü 20, 30 yıl önce istihbaratımızı yönlendiren, MOSAD ve CIA olmaktaydı. Bunların Türkiye üzerine yaptığı tüm gizli operasyonlar. Belli bir projeyi gerçekleştirmek için yapıyorlardı. Eğer darbe yapılacaksa bu derin yapılanma tarafından alt yapı hazırlanıldıktan sonra düğmeye basıp darbe yapıyorlardı.

Uğur Mumcu’nun ölümü de buna benzer bir operasyonun neticesiydi. Kurulan PKK’nin kimin tarafından kurulduğunu açığa çıkmaması, gelişen İslami anlayışı ve yaşayışı durdurmak ve hükümetin elini zayıflatarak isteklerini yerine getirmekti. Taşeronlar çoktan meydandaydı. Mollalar İran’a gitsin. Uğur Mumcu’yu öldürerek diğer yeni operasyonlara gerekçe olabilecek sürekli yeni olayları tespit ediyorlardı. Uğur Mumcu o gün PKK dosyasını araştırıyordu. Abdullah Öcalan’ın kimin tarafından görevlendirdiğini açıklayacaktı. Ben de şahsen merak ediyordum. O dosyalarını takip ediyordum. Ertesi gün dosya yerine, uğur Mumcunun arabasına konulan ayarlı bomba ile Uğur Mumcu’yu öldürdüler. Olaydan sonra planlanan operasyonları yapmaya başladılar. Tüm gözler inanan kesime çevrildi. Planlanan bu operasyonlar; 1 PKK’ kimin tarafından kurulduğu tespit edilmeyecek, bilende konuşmayacak. 2. Gelişmekte olan Türkiye’nin önü bıçak gibi kesilecekti. Olaydan önce; İslam’a olan rağbet ve insanların rahat bir şekilde dini vecibelerini yerine getirmekte herhangi bir sıkıntı çekmiyorlardı. 3.Operasyonda gelişmekte olan İslam ve İslami yaşantıya son vermekti. Türkiye’deki insanlar ne olup bittiğini hiçbir şey anlayamamıştı. Uğur Mumcunun katilleri bulunulmadı. Belki de bilen vardı. Ama o günkü şartlarda söyleseydi. Ne kadar inandırıcı olabilecekti, ya da söyleyebilecek zamanı olacak mıydı? Derin yapılanmanın tuğlasını kim çekecekti. Türkiye’nin gelişmesine çalışan, Koalisyon hükümetine tahammül edilmeyerek, sonunu getirdiler. Yanı Uğur Mumcu’nun ölümlüye planlanan operasyonlar başarıyla yerine getirdiler. Toplum olarak onların o gün yaptıklarını biz ise 20,30 yıl sonra öğreniyoruz, ama” atı alan Üsküdar’ı geçmiştir.”

Türkiye ye yapılan tüm operasyonları anlatmak kitaplara sığmaz. Özal’ı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Eşref Bitlislinin öldürülmesi, Abdi İpekçi, Doğan Öz, Bedrettin Cömert, Gün Sazak cinayetleri 12 Eylül darbesiyle sonlandıysa, Uğur Mumcu suikastında de aynı film sahneye konuldu.

Uğur Mumcu cinayeti Bahriye Üçok, Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı, Çetin Emeç suikastları, büyük stratejinin, taktik hamlesi olarak gerçekleştirildi

Tüm bu operasyonların arkasında Türkiye’yi kendisine bağlı bir uydu haline getirmeye çalışan derin yapılanma vardı. Onlar tarafından bu operasyonlarla Türkiye’yi istediği rota getirip, yol haritasını çizmekti. Bugün neden faili meçhul cinayetler olmuyor. Mit müsteşarı Hakan FİDANI ‘ İsrail Milletvekilleri tarafından neden protesto ediliyordu. Çünkü İsrail in istihbaratı MOSAD İLE CIA’ artık Türkiye’de oyun koruyucu değiller, Bunun için artık Türkiye’de dış istihbaratlar elini kolunu sallayarak iş yapamıyor, bugüne kadar gizli yaptıkları pisliklerini bugün artık açıktan yapmak zorunda kaldılar. Bunlarda; Oslo olayını deşifre edilmesi, tır olayı ile hükümetin elini zayıflatmaya çalışması, Gezi Parkı olayı ve irili ufaklı operasyonlardan sonra da yetiştirmiş olduğu, Fetö örgütü ile artık Türkiye’nin işgal etme zamanı gelmiştir, diyerek, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’yi işgale kalkıştılar, hiç kimsenin beklemediği, O İslami ruh ortaya çıktı. Dün Kurtuluş Savaşında, Çanakkale savaşlarında; Allah için, Vatan ve Namus için, bu millet; düğüne gidercesine ölüm şerbetini içmekten cesaret ve vakarlıdır. İnsanlar, o uçaklardan gelen mermilere aldırmadan işgali engellemeye silahla değil, Yüreğinde taşıyan imanla koşuyordu. Bu durum; Allah’tan başkasına bir beklenti içinde olmayan bir ruh halidir.

İnsanlarımızın kanlarıyla bu senaryolarını çizen batının bu pisliklerini gören işiten sezen siyasilerimiz yok muydu? İnsanlarımızı bu kadar perişan edilirken, onlar da siyasi menfaattarını mı gözlüyorlardı?

Ancak hepimiz bu gemideyiz. Bu gemi rotasından saparsa, herkeste zarar görecektir. O zaman bizler uyanık olmalıyız. Düşman çeşitli ve değişik algı operasyonlarıyla bizleri aldatarak hedeflerine varmaya çalışmaktadırlar. Millet olarak, bunlara karşı uyanık olursa, tüm algı operasyonları, birer balon örneği, patlamadan sönecektir.

Bugün hala onların algı operasyonlarına kananlar var. Bunlar koruyor mu onlarla aynı kültürü mü paylaşıyorlar bilemeyeceğim. Ancak hala da onların algı operasyonlarına destek veriyor ve uyuyorsa ben buna ne vatan sever, nede inançlı insan diyebilirim. Bugün herkesin hakkında öz eleştiride bulunabilirsin, ama küfrün lehine, ülkesinin aleyhine algı operasyonlarına destek veremezsin.

Bizim dostlarımız, vatanını, insanını ve Milletini seven, milli ve manevi kültürel değerlerine saygı gösterendir.

Toplum olarak düşmanların oyunların farkında olmadıkça, bu bilince varmadıkça, dünya da rahat etmeyiz. Her zaman geri de saymaya devam edeceğiz. Bizler kendi özümüze dönelim. Adaleti sorarsanız. Hz. Ömer’i örnek alın, Dünya ve Ahireti istiyorsak Hz. Muhammedi örnek alalım. Kurtuluş gerçekten kendi milli değerlerimizde mevcuttur. Başkasının çöplüğe atılan kültürel değerlerine hayran kalmayalım, kaldıkça; millet olarak sürekli aşağılanırız ve bağlı kalmak zorunda kalırız. Bir Osmanlı İmparatorluğu bin yıl dünyayı yönetti. Yönetimde de zengin bir kültüre sahibiz. Yönetimin iyi taraflarını aldığımızda; başka milletlerin yönetim şeklini olduğu gibi kopyalamanın gereği de kalmaz.

Yönetimde, üretimde, adalette kendi ayağımız üzerinde durmak zorundayız. Yoksa haritada silinen binlerce millet var. Düne kadar bize dost olarak gizliden kazıklayanlar. Bugün çirkin ve o kadarda çirkef yüzünü görmekteyiz. Gizliden yapmadıklarını açıktan yapmaktan çekinmiyorlar. İşte ABD bunlardan biri, Kimi operasyonlarıyla bizleri dinsiz ve ahlaksızlaştırmaya çalışırken, kimi de ekonomide dibe inmemiz için gerekli operasyonları dost kazığıyla gizliden yapıyorlardı. Bugün gizli yapmadıkları için düşmanlığını açığa çıkardılar. Allah Bu Millete zeval vermesin.

Bu yazı 2599 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum