Siverek Yardım Platformu'ndan İdlip'e 2 TIR yardım

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sivil toplum kuruluşları bünyesinde oluşturulan “Siverek Yardım Platformu tarafından İdlip’e 2 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Siverek Yardım Platformu'ndan İdlip'e 2 TIR yardım
31 Ocak 2020 - 18:08

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kentteki sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan kampanya ile ülkelerindeki bombalardan kaçarak Türkiye sınırına yakın bir yere yerleşen İdlipli ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenlendi.

Düzenlenen yardım kampanyasında toplanan; gıda, un, battaniye, halı, çocuk bezi, giyim, hijyen malzemesinden oluşan 2 TIR yardım malzemesi, İHH aracılığı ile İdlip’teki ihtiyaç sahiplerine uğurlandı. Ayrıca yaptırılan 8 yaşam evi oradaki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.  

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH Temsilcisi Behçet Atila, “Siverek’te düzenlenen kampanya destek veren Siverek İHH Temsilciği, sivil toplum kuruluşları ve onlara destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah gayretlerini artırsın. Bu güzel kampanyayı, Siverekli kardeşlerimizin devam ettireceğine ve daha çok yardım TIR’ları göndereceklerine inanıyoruz. İHH Olarak Şanlıurfa’dan 32 TIR,Siverek’ten ise 2 TIR, İdlip’teki ihtiyaç sahiplerine uğurladık. İnşallah bu soğuk kış gününde İdlipli muhacir kardeşlerimizin yaralarına az da olsa merhem olur. Yardım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şanlıurfa’da Abide Park arkasındaki toplama merkezi yanına bir yardım TIR’ımızı koyduk. Burada hem aynı hem de nakdi yardımları kabul ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı İdlip için yapacakları yardımları bu TIR’a yönlendirmesini bekliyoruz. Tüm halkımızı İdlip halkı için başlattığımız yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz.

www.siverekgenclik.com  


Bu haber 12358 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek