Yine taşıma ihalesi yine darp!

Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ve yanındaki iki kişi, taşıma ihalelerinde istediği sonucu alamayan kişiler tarafından darp edildiği iddia edildi.

Yine taşıma ihalesi yine darp!
29 Haziran 2019 - 08:57

Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ve yanındaki biri şube müdürü iki kişi, bir grup tarafından yolları kesilerek taş ve sopalarla linç edilmeye çalışıldı.


İddiaya göre, Akçakale ilçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Baytak ve Osman Demir isimli vatandaş, mesai bitiminde araçlarına binip giderken, yolları bir grup tarafından kesilerek taş ve sopalarla linç edilmeye çalışıldı.


Saldırı sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekyıldız ve yanındaki iki kişi yaralandı. Saldırının daha önce taşıma ihalelerinde istediği sonucu alamayan kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.


Saldırı ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Dün akşam saat 17.30 da şube müdürlerimizle mesaiyi tamamlayıp, görevden ayrılırken bir grup tarafından yolumuz kesilerek taş ve sopayla linç edilmeye çalışıldık. Daha önce de taşıma ihalesinden dolayı bizi tehdit eden bu grup hakkında suç duyurusunda bulunarak emniyet güçlerimizi haberdar etmiştik. Taşıma ihalelerinde istediği sonucu alamayan, insanlıktan nasibini almamış olan kişi veya kişilerce uğradığımız bu saldırıyı şükürler olsun ki, küçük sıyrıklarla atlattık. Sağlık durumumuz oldukça iyi. Bu ve benzeri her ne şekilde saldırı olursa olsun, bizi görevimizi hakkıyla yapmaktan asla bir adım dahi geri attırmayacaktır." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Bu haber 2541 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...