Zübeyde Hanım Mtal’de Fidan Dikim Şenliği

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında “Fidan Dikim Şenliği” düzenlendi.

Zübeyde Hanım Mtal’de Fidan Dikim Şenliği
26 Mart 2016 - 09:07

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Siverek Orman İşletme Şefliği desteğiyle “Fidan Dikim Şenliği” düzenlendi. Etkinlik kapsamında Orman İşletme Şefliği tarafından okulun konferans salonunda Orman Mühendisi Bayram Konak tarafından öğrencilere “Orman ve Ağaç” konulu bir konferans düzenlendi.

Okula yaklaşık 500 adet fide bağışı yapılırken, etkinlik sonunda öğrencilere etkinlik hatırası şapkalar ve tohum kalemleri hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Baturalp, “Ağaç temiz bir çevrenin ve yaşanılabilir bir evrenin teminatıdır. Bu bilinçle Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Siverek Orman İşletme Şefliği desteği ile bir dikim şenliği düzenledik. Bu etkinlik çerçevesinde hem Orman İşletme Şefi Sayın Bayram Konak tarafından yapılan konferans hem de bahçemize yaptığımız ağaç dikimi oldukça verimli çalışmalar oldu. Küresel anlamda en ihtiyaç duyulan zamanlarda yeşili sahiplenmek adına yaptığımız bu etkinlikte bize güçlü bir destek sunan Siverek Orman İşletme Şefi Sayın Bayram Konak’a ve Şefliğin bütün personellerine teşekkür ediyorum. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi duyarlı bir nesil oluşturmak için bu tür etkinlikleri gururla yerine getirecektir.” dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 9374 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü