Zübeyde Hanım MTAL Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Zübeyde Hanım MTAL Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi
04 Nisan 2016 - 10:21

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Baturalp basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yenişehir Mahallesi Toki Küme Evleri bölgesine yeni bir imaj kazandıran 802 öğrencinin eğitim gördüğü Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, basın mensupları onuruna bir kahvaltı tertip etti. Kahvaltı organizasyonu okulda faaliyet gösteren Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Ali Baturalp: “Basın bir şehrin en elzem sesidir. Bu yüzden bu onurlu mesleği yürütmekte olan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik” dedi.



Baturalp, okullarında Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı, Çocuk Gelişimi Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı ve Yiyecek İçecek Hizmetlerinin aktif durumda olduğuna dikkat çekerek, “Yine Siverek’te bir ilk olacak Adalet Alanı ve Muhasebe ve Finansman Alanı da okulumuzda açıldı. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında gençlerimize alternatif oluşturacaktır. Okulumuz alanı içinde bulunan pansiyonumuzda 81 öğrencimiz yatılı olarak barınmaktadır. Okulumuz temiz çehresi ve üst düzey imkânları ile standartların üstünde gençlerimize dinamik bir gelecek oluşturmak hedefindedir. Bu kahvaltı ile ağırlamaktan kıvanç duyduğumuz siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmen ve öğrencilerinin de bu organizasyonda emeği oldukça büyüktür. Onlara da teşekkür ederim” dedi.


Okulun Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanından bir görüntü

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6706 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı