ZEYNEP KARAHAN USLU İLE MEHMET KASIM GÜLPINAR SİVEREK'TE

Mehmet SEZGİN/SİVEREKAK Parti Şanlıurfa Millettekileri Zeynep Karahan Uslu ile Mehmet Kasım Gülpınar Siverek İlçesine gelerek 1.si düzenlenen ilçe

ZEYNEP KARAHAN USLU İLE MEHMET KASIM GÜLPINAR SİVEREK'TE
21 Şubat 2012 - 19:25
danışma meclisine katılarak konuşma yaptılar.

İlçenin Esmerçayır Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda ilk kez düzenlenen İlçe 1. Danışma Meclisi Toplantısında ilk konuşmayı yapan Milletvekili Karahan Uslu, Şanlıurfa ve Siverek'in sorunlarının çözümü amacıyla yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını, Siverek’in elektrik sorunun çözmek amacıyla yeni yatırımların yapıldığına dikkat çekerek şunları kaydetti ’’AK Partiyi kapatmak amacıyla komplo düzenleyeler, bu çaba içinde olanlar ancak hava alırlar. AK Parti Türkiye’de Garson devlet anlayışını geliştiriyor. Bu anlayışta millette efendilik yoktur, hizmet vardır. Geçmiş iktidarlar ve yandaşları Siverek’te vatandaşlara çok zulüm etmişler. Ama artık o devirler geçti. Herkes bunu böyle bilsin’’ dedi.

Milletvekili Karahan Uslu'nun ardından kürsüye gelen Mehmet Kasım Gülpınar, bu güne kadar bölge millettekileri olarak hep halkala iç içe olduklarını, kendisi ve arkadaşlarının siyaseti makam ve koltuk sevdası uğruna yapmadıklarına dikkat çekerek şunları kaydetti ’’Bazen Sayın Bakanımızla birlikte gece geç saatlere kadar toplantılar düzenleyip Şanlıurfa ve Siverek için neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Bölgenin yıllardır birikmiş sorunları var. Vatandaşlardan sabırlı olmalarını diliyorum’’ dedi.

Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, İlçe Danışma Meclisi Toplantısının ardından Siverek Devlet Hastanesine gelerek servislerde yatan hastalar ile diyaliz ünitesinde bulunan hastaları ziyaret edip hasta yakınlarıyla sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardında yapımı bitme aşamasına gelen, TOKİ tarafından Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan 200 Yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneye köprülü kavşak yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirti.

Hastane ziyaretinin ardından Milletvekili Karahan Uslu beraberindekilerle Şanlıurfa’ya gitti.







Bu haber 3202 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü