Yusuf Sami İmam Hatip Lisesinden hayır kermesi

Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Afrika'da açılacak su kuyusu yararına kermes düzenlendi.

Yusuf Sami İmam Hatip Lisesinden hayır kermesi
19 Nisan 2018 - 07:43

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Afrika'da açılacak su kuyusu için okul bahçesinde hayır kermesi düzenlendi.

Kermese Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Sağlık- Sen Siverek Şube Başkanı Suat Kalkan, İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulgafur Karaca, Siyar-Der ve İHH yetkilisi Ramazan Baylan, okul müdürleri, stk ve sendika temsilcileri katıldı.

Kermeste öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan ürünler satışa çıkarıldı. Okul Müdürü Mehmet Ali Gedikli Afrika'da bir damla suya hasret insanlar yararına İHH aracılığı ile okulların isimleri ile su kuyusu açacaklarını belirterek tüm hayır severleri hayır kermesine davet etti.

Kermesin üç gün boyunca açık kalacağı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2634 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu