Yurt Dışında Yabancı Dil Eğitimi

İyi bir yabancı dil bilen biri, iş hayatında önemli konumlarda yer alıyor. Eğer öğrenmeye başlamışsanız, yurt dışı dil eğitimi şart.

Yurt Dışında Yabancı Dil Eğitimi
19 Eylül 2015 - 07:26

İyi bir eğitimin olmazsa olmazı yabancı dil eğitimidir. İş hayatında belirli seviyede bir yabancı dil bilmemiz istenmektedir. Özellikle turizm ve ihracat sektöründe farklı kültürler arasında önemli bir iletişim aracıdır. İngilizce bilmek kariyer hayatında bir gerekliliktir ayrıca İngilizce tüm dünyada yaygın olarak konuşulan dildir. Önemli olan İngilizcenin diğer dersler gibi değil de bir iletişim dersi olarak görülüp öğrenilip öğretilmesi. Hayatımızda İngilizcenin fazlasıyla yer alması. Bunun için en iyi en verimli şekilde öğrenme yollarından biri yurtdışı dil eğitimidir.


Yabancı dil eğitiminin önemli unsurlarından biri işitsel yöntemdir. Yurtdışında aldığımız eğitim, konuşulan aksanı kavramak anlamında işitsel yöntemi rahatlıkla kullanabileceğimiz ortamı sağlar ayrıca sürekli pratik yapıldığından dolayı öğrenme sürecimiz daha çabuk ve verimli olur. Yurt dışı eğitim danışmanlığı firması dilini öğrenmek istediğimiz ülke okullarının resmi temsilcisi olarak öğrencilerle görüşür.


Öğrenciler haftada 20-25 saat ya da 30 saatlik ders programlarını tercih edebilir. Amerika dil okulları yurt dışı dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin başta gelen tercihlerinden biridir. Bu okullarda eğitim görebilmek için üniversite mezunu olma mecburiyeti yoktur. 1-2 ay önce başvuru yapılabilir. Amerika dil okulları I-20 belgesi(Amerika'da eğitim almak isteyen öğrencilerin vize başvurularında ıslak imza ile sunmaları gerekli olan kabul belgesidir.) gönderir.


Bu belgede öğrencinin bilgileri, maddi yeterliliği, kayıt olunan okulun resmi bilgileri olur. Ayrıca Amerika Dil Okulları ACCET(Accrediting Council For Continuing Education and Training) ile Amerika genelinde kabul gören organizasyon tarafından akredite edilmektedir. Bu dil okullarının bulunduğu yer itibari ile en çok istenen şehir New York’tur. Los Angeles, Washıngton, San Diego diğer tercih edilen şehirler arasındadır.


Amerika yaz okulları eğitimin yanında fazlasıyla aktivite programları sunar. Birçok ünlü yerlere geziler yapılır.(Holywood, Universal Studıos vs.) Eğitim öğrencilerin dil seviyelerine ve yaşlarına uygun sınıflarda yapılır. Amerika yaz okulları haftalık 15-20 saatten oluşan İngilizce eğitim programları ile ders verir. Konaklama yurt konaklaması şeklinde olup, 15 yaş üstü çocuklar aile yanı konaklama yapabilir.


Farklı ülke gruplarından öğrenciler İngilizce konuşma pratiği yaparak kendilerini geliştirebilirler. Amerika yaz okulları öğrencilerin güvenliğini 24 saat görevli eğitimcilerle sağlar. Öğrencilerin tüm ihtiyaçları okul tarafından karşılanır para taşımaları gerekmez.


Amerika'da bulunan yaz okulları ve dil okulları ile aynı zamanda o ülkenin kültür, iletişim türü, iş yaşantısı ile ilgili bilgilere sahip oluruz. Kariyerimize ise güzel bir başlangıç olur.


http://www.afegitim.com


Bu haber 2245 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı