YOLDA MAHSUR KALAN GELİN VE DAMADI KAYMAKAM KURTARDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesi Esmerçayır Mahallesinde ikamet eden damadın, Siverek sınırında olan ve Diyarbakır’ın Çermik İlçesine bağlı

YOLDA MAHSUR KALAN GELİN VE DAMADI KAYMAKAM KURTARDI
23 Ocak 2012 - 10:35
bağlı Gürüz Köyünden gelini alıp konvoyla yola çıktıları, bu sırada yoğun yağan kar yağışından dolayı gelin konvoyunun yolda mahsur kalıdığı ve yardıma İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nun yetiştiği bildirildi.

Gelini alıp ilçeye dönmeye çalışan Damat Kenan Çelik, aşırı kar yapışından dolayı yollar kapanınca telefonla İlçe Kaymakamını arayarak yardım istedi. İlçe Kaymakamı, Köy Hizmetleri Ekipleri ve iş makineleri ile birlikte ilçeye yaklaşık 40 km uzaklıkta olan Gürüz Köyü sınırından gelin Sultan Yıldız(18) ile damat Kenan Çelik'i(30) kendi araçlarına alarak düğünün yapıldığı Esmerçayır Mahallesindeki evlerine getirdi. Davul zurna eşliğinde karşılanan Kaymakamı düğünde bulunan davetliler alkışlayarak teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Karla kapanan yolda mahsur kalan gelin ve damadımızı aldık. Şimdi onları düğün evine götüreceğiz. Görevimiz mutluluk hizmeti yapmaktır. Gelin ve damada uzun bir ömür ve mutluluk diliyorum" dedi.

Damat Kenan Çelik ise Kaymakam Hersanlıoğlu’na teşekkür etti.











Bu haber 2283 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü