YOKSULLARIN YAKACAKLARINI EVLERİNE KENDİ ELLERİYLE TESLİM EDİYOR.

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe kaymakamı Kemal Yıldız ilçede bu yıl kış ayları için yapılacak 4 bin ton kömür yardımının hak sahiplerine

YOKSULLARIN YAKACAKLARINI EVLERİNE KENDİ ELLERİYLE TESLİM EDİYOR.
31 Ekim 2008 - 20:41
ulaşması için titizlikle çalışıyor.
  İlçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfınca bu yıl ilçede 4 bin yoksul aileye kış yakacağı olarak aile başına bir ton olmak üzere toplam dört bin ton kömür dağıtımına başlandı. Yakacaklar bu yıl kaymakamlıkça vatandaşların evlerine teslim ediliyor. İlçe kaymakamı Yıldız Kömürleri kendi elleriyle yoksul ailelerin evlerine kadar götürüp hak sahiplerine teslim ediyor.
  
İlçe kaymakamı Yıldız  yaptığı açıklamada ’’Bu yıl kömür dağıtılmasında  farklı bir uygulama  başlattık.Daha önce   vatandaşlarımız evlerine  götürdükleri  kömürün nakliyelerini kendileri ödüyordu.Bu durum yığılmalara neden oluyordu.Bu yıl farklı bir uygulama başlattık vatandaşların yakacaklarını evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz.Bu  vesileyle  vatandaşları evlerinde ziyaret edip sohbet etme imkanımız oluyor.Vatandaşların  diğer sorunlarını dinleyip çözme imkanı kazanıyoruz’’ dedi.


Bu haber 2240 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması