YKS için hayvan pazarı kapatılacak

Siverek ilçesinde bu hafta sonu düzenlenecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) öğrenciler rahatsız olmasın diye hayvan pazarı kapatılacak

YKS için hayvan pazarı kapatılacak
13 Haziran 2019 - 19:02

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bu hafta sonu düzenlenecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çeşitli önlemler alındı.

Siverek Belediyesi, ilçenin Fırat Mahallesi'nde bulunan ve cumartesi günleri açık olan Türkiye'nin en büyük hayvan pazarlarından biri kabul edilen Siverek Hayvan Pazarı'nın sınav günü kapatılacağını duyurdu.

Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "İlçemizde üniversiteye giriş sınavı yapılacağından öğrencilerimizin mağdur olmaması için 15 Haziran 2019 Cumartesi günü hayvan pazarı kapalı olacaktır."

Şanlıurfa'da ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak YKS için ulaşım hizmetlerini ücretsiz sunacağını açıkladı. Sınava girecek olan öğrencilerin ücretsiz kullanımına sunulacak ulaşım hizmeti için sınav saatlerinde sefer sayıları yoğunlaştırılırken, öğrenciler giriş belgelerini göstererek ulaşım hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2384 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Sınava giren bir öğrenci
    4 yıl önce
    Siverek ulaşım ücretsiz değildi.üstelik urfa kartımız olmadığı için öğrenci indirimi yapılmadı.2.50 kr ücret aldılar bizden.yetkililere duyurulur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü