Yılmaz; Gündüz hayatta, gece nöbette olacağız

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ülkenin zor günlerden geçtiğini, hayatın devam ettiğini ve gündüz hayata, gece ise nöbete devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz; Gündüz hayatta, gece nöbette olacağız
19 Temmuz 2016 - 12:16

Başkan Yılmaz, 15 Temmuz askeri darbe girişimi nedeniyle durdurulan çalışmalar nedeniyle yarım kalan alanlarda yeniden başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek esnafı ziyaret etti.

İlçenin en büyük caddelerinden Siverek Caddesinde PMT seriminin ardından Büyükşehir Belediyesince yapılan sıcak karışım asfalt çalışması sona erdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, cadde esnafını ziyaret etti.

Türkiye’nin büyük bir badirenin eşiğinden döndüğünün altını çizen Başkan Resul Yılmaz, “Halkımız ve milletimiz ile birlikte birkaç gündür cuntacılarla uğraşıyoruz. Sabahlara kadar sokaklarda ve meydanlardayız. Meydanları terk etmiyoruz fakat diğer yandan hayat devam ediyor. İnşallah çok kısa bir sürede ülkemiz normalleşmeye başladı. Hayat devam ettiği için bizlerde belediye hizmetlerine yeniden başladık. Şuan üzerinde bulunduğumuz cadde, Siverek Belediyesinin görev alanında olan bir cadde. Caddemiz dün akşam itibariyle sıcak asfalt çalışması tamamlanmış durumda ve hizmet vermeye başladı” dedi.

Başkan Yılmaz, “Rabbim 15 Temmuzda yaşadığımız günleri bir daha bizlere yaşatmasın. Sloganımız şuydu; Gece nöbete, gündüz hayata devam diyoruz. Hizmetlerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aralıksız bir şekilde devam edecek. Ben Siverekli kardeşlerimin, hemşerilerimin özellikle 15 Temmuz sürecinde göstermiş oldukları dayanışmaya yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hizmetlerin mahalleye hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, daima hizmet daima millet ifadelerini kullandı.


Bu haber 3203 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması