YILIN GAZETECİLERİ, ÖDÜLLERİNİ ALDI

Özel HaberGüneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılın Gazetecileri” yarışmasında 'Fotoğraf ve Tv Görüntü' dalında iki ayrı ödüle layık görülen Şanlıurfa

YILIN GAZETECİLERİ, ÖDÜLLERİNİ ALDI
21 Ekim 2008 - 11:17
Doğan Haber Ajansı ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Diyarbakır Clas Otel'de düzenlenen ödül törenine Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır Ak Parti Milletvekili Kutbettin Arzu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İhsan Uğur, Çınar Kaymakamı  Hasan Tanrıseven, Diyarbakır Özel İdare Genel Sekreteri Batman eski Vali Yardımcılarından Ahmet Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yetkileri, STK temsilcileri ünlü sanatçı Bedri Ayseli ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. Ödül töreninde konuşma yapan GGC Başkanı Faruk Balıkçı, gazetecilik mesleğinin onurlu bir meslek olduğunu, bu onurlu mesleği icra eden gazeteci arkadaşların başarılarından ötürü kendilerine ödül vermekten son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Diyarbakır ve Bölgede gazetecilik yapmanın zorluklarına dikkat çekerek, gazetecilerle sürekli beraber olduklarını ancak bugün son derece anlamlı bir gün olduğunu söyleyerek; “Gazetecileri her gün törenlere çağırıyoruz bugün ise kendi törenlerine bizleri davet ettiler, başarılı olan tüm gazetecileri tebrik ediyorum' dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Fotoğraf dalında 'Bize emanetler' isimli çalışmasıyla yılın gazetecisi ödülüne layık görülen Şanlıurfa Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Hasan Kırmızıtaş, ödülünü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İhsan Uğur'un elinden aldı. Yine Şanlıurfa DHA Bürosundan TV Görüntü dalında “Viranşehir’de Nevruz” çalışmasıyla yılın gazetecisi seçilen Ali Leylak ise ödülünü Diyarbakır'ın nadir yetiştirdiği sanatçılarından Bedri Ayseli'den aldı.



Bu haber 3006 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi