YGS BAŞVURULARININ SON GÜNÜNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

2 Ocak 2014 tarihinde başlayan YGS sınavları için başvurular yarın sona ererken, yarın ilçe genelinde yaşanacak elektrik kesintisi, başvurularını son güne bırakan öğrencileri mağdur edebilir.

YGS BAŞVURULARININ SON GÜNÜNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
14 Ocak 2014 - 20:11

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan YGS sınavı için 2 Ocak 2014 tarihinde başlayan başvurular yarın 15 Ocak 2014 tarihinde sona eriyor. Yarın 07.00 ile 17.00 saatleri arasında ilçe genelinde yaşanacak elektrik kesintisi, başvurularını son güne bırakan öğrencileri mağdur edebilir.

Konu hakkında bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, başvurularını son güne bırakan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için elektrik kesintinin yarın uygulanmasının yanlış olduğunu, bakım çalışmalarının ileri bir tarihe ertelenmesi gerektiğini söyledi.Aslanparçası, "Yeni mezun olacak öğrenciler ÖSYM başvuru merkezlerinden başvuru yapmak zorunda. Mesai saatleri arasında elektrik kesintileri yaşanacağından dolayı öğrenciler mağdur olabilir.Burada yapılacak olan ya elektrik kesintilerinin başka güne alınması veya okullara jeneratör getirilmesidir.


Siverek TM’de 380 Kv Karakaya Diyarbakır enerji iletim hattının tesis çalışmalarından dolayı 15.01.2014-16.01.2014 tarihlerinde 07.00-17.00 saatleri arasında Siverek ve köylerine elektrik verilmeyecek.




Bu haber 2548 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı