YEŞİLTAŞ İLK TOPLANTISINI OKUL MÜDÜRLERİ İLE YAPTI

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş ilk toplantısı okul müdürleri ile yaptı.

YEŞİLTAŞ İLK TOPLANTISINI OKUL MÜDÜRLERİ İLE YAPTI
20 Mayıs 2014 - 12:27

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş ilk toplantısında Şube Müdürleri, tüm okul müdürleri ve bağlı kuruluş müdürleri ile yaptı.

Toplantı Soma ilçesinde hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. Saygı duruşu sonrası görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeşiltaş bir konuşma yaptı.

Mehmet Yeşiltaş yaptığı konuşmada kendisinin 35 yıllık mesleki tecrübesinin yanı sıra 21 yıllık yöneticilik tecrübesi olduğunu belirterek," Siverek´te doğdum ve eğitimimi aldım. 35 yıllık meslek yaşamının 21 yılını Diyarbakır ilimizde yönetici olarak yaptım. Bu süreç içinde kazandığım tecrübemi doğduğum büyüdüğüm memleketime aktarmaya geldim" dedi.

Yeşiltaş eğitimin bir süreç ve beraberlik işi olduğunu belirterek, "Bu tecrübelerimi aktarırken yalnız yapabileceklerimizin de bir sınırı var. Siverek’te yaşayan vatandaşlara daha kaliteli eğitim hizmeti vermek için yapacağımız tüm çalışmalarda birlikte, omuz omuza çalışmalıyız. Bu sebepten bende siz değerli arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak istiyorum" dedi

Yeşiltaş, ilçede göreve başlayalı henüz üç gün geçtiğini belirterek bu üç günlük süreçte karşılaştığı aksaklıkları a değindi.

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3022 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek