Yeni yerleşim alanlarının yolları yapılıyor

Siverek Belediyesi kentte gelişime açık mahallelerdeki yeni yerleşim alanlarının yollarını yapmaya devam ediyor.

Yeni yerleşim alanlarının yolları yapılıyor
10 Mayıs 2017 - 05:49

Fen İşleri Müdürlüğünce Fırat Mahallesindeki yeni yerleşim alanı olan Küme Evleri sakinlerinin yol talebini Belediye Başkanı Resul Yılmaz iletmeleri üzerine çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında daha önce yolları olmayan Küme Evleri'nde reglaj ve sıkıştırma yapan ekipler, akabinde beton yol çalışmasına başladı.

Mahalle sakini Mehmet Bozan Kantarmış Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, "Siverek Belediyesi güzel çalışıyor. Bizim yola eskiden arabayla girdiğimizde bir süre sonra mutlaka sanayi sitesine tamire gitmek zorunda kalıyorduk. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak. Memnun olduk, iyi bir çalışma yapılıyor" dedi.

Daha önce yolun taş döşemesi olduğunu hatırlatan mahalle sakini Veysi Kantarmış, "Beton yapılıyor, Allah razı olsun. Çok güzel yapılıyor, Başkanımız Resul Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın talimatıyla mahallede çalışma başlatıldığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, yeni yerleşim alanlarında çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.




Bu haber 2175 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi