YAZAR'IN KADİR GECESİ MESAJI

Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

YAZAR'IN KADİR GECESİ MESAJI
13 Ağustos 2012 - 12:52

 


SİVEREK MÜFTÜSÜ AHMET HİLMİ YAZAR'IN MESAJI


Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, 14 Ağustos Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşacağız.


Yüce Kitabımız’da “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir gecesi, insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenliğin bütün dünyayı kuşattığı, dua ve tevbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir.


Kadir gecesini diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özellik, bütün insanlık için hidayet rehberi olan Yüce Kitabımız Kur’anı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıdır.


Mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir gecesi, kendimize dönerek gaflet içinde geçirmiş olduğumuz günlerimizi sorgulama, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe etme ve af dileme, bir daha yapmama kararlılığımızı Yüce Yaratıcımızın sonsuz rahmet ve mağfiretini umarak yineleme, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için bu yolda yeni adımlar atma zamanıdır.


Siverekte yaşayan tüm kardeşlerimin Kadir Gecesini tebrik eder, Yüce Rabbimden, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, verdiğimiz sadaka ve zekatları kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ederim.

Bu haber 2748 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu