KONSERDE TACİZ SKANDALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan'nın konseri magandaların taciz ve arbede rezaletine sahne oldu.Şanlıurfa'da, sahne alan ünlü sanatçı Seda Saya'nın konseri magandaların taciz ve arbede rezaletine sahne oldu. Ünlü sanatçı izlemek için konser alanına akın eden

KONSERDE TACİZ SKANDALI
01 Eylül 2008 - 11:17
binlerce kişi konser alanında izdihama neden oldu. Konsere gelenler, sahnedeki Seda Sayan'ı en ön sırada izlemek isteyince konser alanı karıştı. Ara ara kavgaların çıktığı konserde bazı mangandalar, konseri izlemeye gelen 2 genç kadına yanlarındaki küçük çocukların gözleri önünde elle sarkıntılık edip fiziksel tacizde bulundu. Hiçbir şeyden habersiz olan 2 çocuk ise yaşanan taciz rezaletinde zaman zaman ezilme tehlikesi geçirirken, taciz mağduru kadınların yardımına çevik kuvvet polisi yetişti.
Şanlıurfa'da, Denizbank tarafından düzenlenen "Tarım Şenliği" kapsamında 11 Nisan Stadyumu'nda konser verildi. Binlerce kişinin ücretsiz olarak geldiği konserde ilk önce sahneye Cenk Eren çıktı. Ardından gecikmeli olarak sahneye çıkan Seda Sayan, kendisine hediye edilen puşiyi boynuna dolayarak, hanım ağa edasıyla hayranlarının gönlünü almaya çalıştı. Göğüs dekolteli yeşil elbise giyinen Seda Sayan, Türkçe ve Kürtçe müzik eşliğinde kıvrak danslarıyla izleyenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Kocasının ismini koluna dövme yapan sanatçı konserinde Urfa yöresine ait parçalara da yer verdi. Oldukça kalabalık bir gruba konser veren Seda Sayan'ın sıcaktan etkilenmemesi için sahneye 5 vantilatör getirilerek serinletilmeye çalışıldı.
REZALET DİZ BOYU
11 Nisan Stadyumunda sahaya kurulan sahnede sanatçı Seda Sayan'ı yakından  daha iyi görebilmek için ön sıralarda bulunan demir bariyerlere kadar ilerleyen 2 kadın ve yaşları 7 ile 10 olan 2 çocuk gözü dönmüş magandaların hedefi oldu. Kendilerini şarkıların ritmine  kaptıran kadınlara, onlarca erkek arkadan sıkıştırıp elle tacizde bulundu. El kol hareketlerinin ardından kadınlarla konuşmayı deneyen magandalar, hiçbir şeyden habersiz iki küçük çocuğun kalabalık arasında ezilme tehlikesi geçirmesine neden oldu. Rezaletin diz boyu olduğu gecede küçük çocukların gözleri önünde yaşanan bu görüntüler konsere damgasını vurdu. Gençlerin tacizine maruz kalan kadınları gören çevik kuvvet polisi kalabalık gurubun arasına girerek sıkıştırılan kadınları olduğu yerden çıkartıp tribünde oturmalarına yardımcı oldu.
BAYILAN BAYILANA
Ünlü sanatçıyı görmek için saha içersinde ön saflarda toplananlar izdihama neden olunca, çok sayıda kişi özel güvenlik görevlileri tarafından sürüklenerek engellenmeye çalışıldı. Kalabalığın arasında ezilme tehlikesi geçirenler ise sıcak havadan ve susuzluktan dolayı  baygınlık geçirdi. Aşırı izdiham dolayısıyla baygınlık geçiren gençlere olay yerinde bekletilen sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti.
SU İSYANI PROTESTOYA DÖNÜŞTÜ
Şanlıurfa'ya 20 yıl önce geldiğini söyleyen Seda Sayan'a sahnede seslerini duyurmak için dövizler üzerine "Suruç'a su" yazan  bir grup genç, kendi sorunlarını görmezlikten gelen Sayan'ı konser alanın da protesto etti. Kalabalık izleyiciler arasında seslerini ünlü şarkıcıya duyuramayan grup zafer işaretleri yapıp slogan atarak kısa süreli protesto girişiminde bulundu.

Bu haber 3898 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü