YAYGIN EĞİTİM KAPSAMINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM

Mehmet SEZGİN/SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çeşitli nedenlerle eğitimine ara vermek zorunda kalan vatandaşlar

YAYGIN EĞİTİM KAPSAMINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM
24 Mart 2011 - 08:01
mesleklerini sürdürmek ve diploma sahibi olmak için yaygın eğitim kapsamında açık öğretim meslek lisesine kaydını yaptırarak yüz yüze eğitim görüyorlar.

Siverek Teknik Meslek Lisesinde aralarında kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak görev yapanların yanı sıra esnaflarında aralarında bulunduğu 10,11 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim gören açık öğretim meslek lisesi öğrencileri, akşam mesai saatinin dışında endüstri meslek lisesinde pratik eğitimlerinin yanı sıra yapılan açık öğretim meslek lisesi sınavlarına hazırlanıyor.              
Okul öğretmenlerinden Serdar Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Yaygın eğitim kapsamında çeşitli nedenlerle eğitimine ara veren 60 öğrenci açık öğretim meslek lisesi elektrik-elektronik bölümüne kaydını yaparak yüz yüze eğitim görüyorlar. Haftada 3 gün mesai saatleri dışında yaklaşık 30 saat uygulamalı olarak ders veriliyor. Şuan tek bir bölümle hizmet vermekteyiz, isteyen kişiler 12 kişilik bir grupla açık öğretim meslek lisesinde her hangi bir bölüme kaydını yaptırarak yüz yüze eğitim ve uygulamalı olarak derslerine ve sınavlarına hazırlanabilirler"

Lütfü Yalgı/Siverek


Bu haber 2077 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem