YAVUZASLAN'DAN YILDIZ'A VEDA YEMEĞİ

Son kaymakamlar kararnamesiyle Siverek ilçe kaymakamlığı görevinden Konya ili Sarayönü ilçe kaymakamlığına atanan Siverek ilçe kaymakamı Kemal Yıldız için veda yemeği düzenlendi.

YAVUZASLAN'DAN YILDIZ'A VEDA YEMEĞİ
10 Ağustos 2010 - 11:41
Ş.Urfa İl Kadın Hakları Komisyon Başkanı Mehmet Yavuzaslan tarafından özel bir lokantada verilen veda yemeğine daire amirleri ile gazeteciler katıldı.

Siverek’te görev yaptığı dönemde elinden geldiğince ilçeye hizmet vermeye çalıştığını belirten ilçe kaymakamı Siverek insanı hizmetin en iyisine layık vatanını milletini seven bir halk olduğuna dikkat çekti.

Veda yemeğini veren İl meclis üyesi Mehmet Yavuzaslan,yaptığı açıklamada şunları kaydetti’’Sayın kaymakamımız bey efendi kişiliği ve yardım severliğiyle her zaman minnet ve şükranla hatırlanacak bir kişiliktir Siverek kentine yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz’’dedi.

Son kaymakamlar kararnamesiyle Konya ili Sarayönü ilçe kaymakamlığına atanan Kemal Yıldız’dan boşalan ilçe kaymakamlığına Denizli ili Sarayköy kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu atanmıştı. İlçe kaymakamı Yıldız’ın pazartesi günü ilişkisini kesip Salı günü ilçeden ayrılacağı belirtildi.



Bu haber 2642 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu