YAVUZ RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Seçim Kuruluna resmi başvurusunu yaptı.

YAVUZ RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
06 Nisan 2015 - 15:51

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili Mehmet Yavuz, Şanlıurfa İl Seçim Kuruluna resmi başvurusunu yaptı. Çıkışta kalabalık partili bir grup tarafından karşılanan Yavuz, başvuru ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Bağımsız milletvekili başvurusunun kabul edildiğini ifade eden Yavuz, “Şanlıurfa İl Seçim Kuruluna bağımsız milletvekili adaylığımız olarak müracaat ettik. Yapılan incelemede evraklarımızın tam olduğu görüldüğünden şahsımıza alındı belgesi verildi. Ben hayırlı-uğurlu olmasını Cenab-ı Haktan temenni ediyorum. İnşallah bu süreç içerisinde hem Urfa’mızın, hem Türkiye’nin hem de mensubu olmaktan şeref duyduğum bu İslam Ümmetinin sorunlarını Allahu Teâlâ hakkımızda takdir ve teveccüh ederse mecliste dile getirmeye çalışacağız.” dedi.

Türkiye’deki baraj sorunundan dolayı seçime bağımsız olarak gireceklerini söyleyen Yavuz, konuşmasına şöyle devam etti: “İnşallah Hür adaylar grubu olarak bizler Türkiye’nin 9 ilinde halkımızın gerçek gündemini meclise taşımak için elimizden geleni yapacağız. Elbette gönül isterdi ki bizler kendi partimizin ismi altında girelim, ama şu anda böyle bir karar aldık. Bu yüzde 10’luk barajın parti programımızda belirttiğimiz gibi ya tamamen kaldırılması ya da daha makul seviyeye getirilmesi konusunda görüşlerimizi dile getireceğimize fırsat bulacağımıza inanıyorum.”

Hür adaylar olarak halkın gündemini kendi gündemlerinin üzerinde tuttuklarını belirten Yavuz, Türkiye’nin Allah’ın izniyle hür adaylar bloku ile tanışacağını bu anlamda birçok ezberin bozulacağını söyledi.

(Osman Gülebak-İLKHA)


Bu haber 2994 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması