YATALAK OĞLUNU KAYMAKAMLIĞININ ÖNÜNE GETİRDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yatalak olan oğlunun Şanlıurfa sevk edilmediğini söyleyen çaresiz baba yatalak oğlunu sedye ile Siverek Kaymakamlığını önüne getirerek yetkililerden yardım istedi.

YATALAK OĞLUNU KAYMAKAMLIĞININ ÖNÜNE GETİRDİ
12 Kasım 2013 - 14:19





ŞANLIURFA- Siverek ilçesinden, 3 yıl önce çalışmak amacıyla İstanbul’a giden Ahmet Buzludağ (21) isimli genç arkadaşları ile birlikte Kumkapı’da denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren genç, tam boğulmak üzereyken çevredekiler tarafından denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. İstanbul Haseki Hastanesi’de tedavi altına alınan gencin yapılan müdahalelere rağmen bitkisel hayata girdi.

Ailesi tarafından Siverek’e getirilen talihsiz gencin tedavisi 3 yıldır devam ediyor. Baba Mehmet Buzludağ ise yatalak olan oğlunun beslenme hortumunu değiştirmek için Siverek Devlet Hastanesi’ne giderek oğlunun Şanlıurfa’ya sevk edilmesini istedi. Yatalak oğlunun Şanlıurfa’ya sevk edilmediğini iddia eden baba, oğlunu sedye ile Siverek Kaymakamlığı önüne getirerek, yetkililerden yardım istedi. Kaymakamlık bahçesinde sedye ile bekleyen baba, her yeri aradığını fakat kimsenin kendilerine yardımcı olmadığını söyledi.

Baba Buzludağ burada gazetecilere yaptığı açıklamada ; “Şanlıurfa’ya sevk istiyorum kimse yapmıyor.3 yıldır hastam böyle, burada ameliyat ile beslenme kordonunu değiştirmiyorlar, biz sadece hastamızın Şanlıurfa’ya sevkini istiyoruz.184 hattını bile aradım oradan da bize kimse yardımcı olmadı. Artık yeter diyorum yetkililer sesimi duysun, yazık bu hastamla ilgilensinler artık” dedi.

Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı Kaymakamlık bahçesinde ambulansın gelmesi ile birlikte yatalak hasta Siverek Devlet hastanesine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri ise Hastaneye getirilen hastanın Şanlıurfa’ya sevkin gereksiz olduğunu, hastaya burada müdahalede bulunmak istediklerini, hasta yakının ısrarı üzerine hastanın yarın 112 ambulans ile Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevkinin yapılacağı açıklandı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3635 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması