YAŞLI ADAMI ABDEST ALIRKEN SOYDULAR

Mehmet Sezgin / SiverekŞanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, namaz kılmak için gittiği camide abdest alan 68 yaşındaki Ali Çelik'in, kirlendiğini söyleyerek bir kişi tarafından temizlenen ceketinin cebinde bulunan 5 bin 520 lirası çalındı.

YAŞLI ADAMI ABDEST ALIRKEN SOYDULAR
28 Eylül 2011 - 11:42
Olay, dün öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerindeki Karakeçi Cami'nde meydana geldi. Hayvan pazarında koyun sattıktan sonra öğle namazı için camiye gelen Ali Çelik, cami avlusunda abdest almaya başladı. Bu sırada Çelik'in yanına gelen 40 yaşlarındaki bir kişi, pislik bulaştığını söylediği ceketini temizledi. Çelik bundan dolayı teşekkür ettiği kişinin hemen camiden ayrılmasının ardından ceketini kontrol etti. Ancak sattığı hayvanların parası olan 5 bin 520 liranın ceketinin cebinde olmadığını fark edince soyulduğunu anlayan Çelik, durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından camiye gelen polisler, şikayetçi olan ve olayı anlatan Çelik'in verdiği eşkal doğrultusunda hırsızlık yapan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

www.siverekgenclik.com
Bu haber 2990 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü