Yaşlı adam ambulans ile getirilerek oy kullandı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yürüme engelli olan yaşlı adam ambulans ile geldiği okulda sağlık görevlilerinin yardımı ile oyunu kullandı.

Yaşlı adam ambulans ile getirilerek oy kullandı
24 Haziran 2018 - 08:03




Sağlık Bakanlığının Türkiye genelinde uygulamaya koyduğu yaşlı ve engellilerin oy kullanmasına yönelik ambulans hizmeti kapsamında Siverek’te yaşlı ve engelliler ambulans ile oy kullanacakları okullara getirilerek oy kullanmaları sağlandı.

Şirinkuyu Mahallesinde yaşayan bacaklarında varis olduğundan dolayı yürüme engelli olan Mahmut Bakşi (71) oy kullanmak için 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi.

112 acil sağlık ekipleri tarafından evinden alınan yaşlı adam oy kullanacağı M. Hüsnü Özyeğin İlkokuluna getirildi. Mahmut Bakşi sağlık görevlilerinin yardımı ile 1412 NO’lu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde gazetecilere açıklama yapan Bakşi, “ Allah’a şükür 112 sağlık ekiplerinin yardımı ile oyumu kullanarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Seçim sonuçları tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olsun” dedi.

İlçede seyyar sandık uygulamasıyla da 13 kişinin oy kullanacağı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3505 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor