YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAMA VAKIF SAHİP ÇIKTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKKentimiz Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vâkıfı kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyor. Son yıllarda vakıftan daha çok

YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI ADAMA VAKIF SAHİP ÇIKTI
15 Ağustos 2009 - 14:40
çok insanın yararlanmasına çaba gösterdiklerini belirten ilçe kaymakamı Kemal Yıldız, Siverek kaymakamlığı olarak hak sahiplerinin tespiti için yoğun bir çalışma içindeyiz, vakıf müdürlüğümüz gerçek hak sahiplerine ulaşması, başvuruları tek tek yerinde inceleyip ailenin yoksulluk haritasını çıkarıp vâkıfın imkânlarından vatandaşlarımızı en iyi şekilde yararlandırıyoruz’’dedi.
  
İlçenin Gülabibey mahallesinde tek başına yaşayan Hacı Aksa isimli vatandaşın içinde bululduğu durumu komşularının vakıf yetkililerine bildirmesiyle harekete geçen Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma vakfı müdürü Hüseyin Sarısaç, yaşlı vatandaşa nakit para yardımında bulundu.  Vakıf müdürü Sarısaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Hacı dayımız yardımsever bir vatandaşın verdiği tek gözlü bir odada yaşıyordu, kendisine maddi yardımda bulunduk şu an durumu iyi kendisini peyrodik yardıma bağladık, kendisine her zaman yardımcı olup ömrünün geri kalan kısmını rahat bir şekilde geçirmesini sağlayacağız’’ dedi.

NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.


Bu haber 2741 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu