VURAL KARAGÜL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Siverek Kaymakamı Vural Karagül Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) in alemlere teşrifi dolayısıyla idrak edilen Mevlid Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı.

VURAL KARAGÜL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
22 Aralık 2015 - 08:01

Siverek Kaymakamı Vural Karagül Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in alemlere teşrifi dolayısıyla idrak edilen Mevlid Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı.Karagül mesajında "Bu gece, kâinata rahmet olarak gönderilen Resûl-i Ekrem Efendimiz (SAV)’in varlık âlemini şereflendirmesinin 1444. yıl dönümü, Peygamber Efendimiz (SAV), ırk, dil, renk, yaş, cinsiyet ve sosyal statü farkı gözetmeksizin insana sorumluluklarını ve taşıdığı emaneti öğretmiştir. Bu emanet, fitne çıkarmak ve bozgunculuk yapmak yerine bilgi, hikmet ve marifetle yeryüzünü imar ve inşa etmektir.  Bugünlerde insanlığın en fazla ihtiyaç duyduğu bu erdemleri gerek tüm dünya gerekse de ülkemiz için yeniden idrak etmek insanlığın geleceği için önem taşımaktadır. Peygamberimizi anmak bu duygu ve düşünceleri hatırlamaktan bağımsız düşünülemez.’’ Dedi.



Karagül mesajının devamında,  Resul-i Ekrem (a.s.) Efendimizin insanlığa kattığı  değerlere en fazla ihtiyaç duyulduğu bir dönemi yaşadığımızı belirterek "Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Allah (c.c) hepimize Efendimizin (s.a.v.) şefkati ile dünyaya bakabilmeyi nasip etmesi dileği ile , başta Sivereğimizin , ülkemiz ve İslâm dünyası olmak üzere tüm insanlığın Peygamber Efendimizin (sas) yüce örnekliğinden nasibdar olmasını Cenab-ı Mevlâ’dan niyaz ediyorum.’’ Dedi.


Haber Merkezi


 

Bu haber 2308 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi