Valilik yardım talepleri için telefon numaraları yayımladı

Şanlıurfa Valiliği, “Ekonomik İstikrar Kalkınma Paketi Destek Programı” kapsamında yardım taleplerinin telefon ve E –Devlet sistemi üzerinde yapılabileceğini duyurdu.

Valilik yardım talepleri için telefon numaraları yayımladı
07 Nisan 2020 - 15:08

Coronavirus tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından duyurulan “Ekonomik İstikrar Kalkınma Paketi Destek Programı” yardım başvuruları, sosyal mesafe kuralını ihlal etmeden ve evlerden ayrılmadan telefon numaraları aranarak ve e-devlet sistemi üzerinden yapılabilecek.


Cumhurbaşkanlığı talimatlarıyla hayata geçirilen “Ekonomik İstikrar Kalkınma Paketi Destek Programı” kapsamında, hak sahibi 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı olup sokağa çıkması yasağı bulunan vatandaşlara “Vefa Sosyal Destek Grupları” aracılığıyla yapılan yardımlar aralıksız devam ediyor. Bu kapsam dışında kalan tüm ihtiyaç sahiplerinin yardım başvurularının İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) ile İl/İlçe Açık Kapı Birimlerine telefon numaraları aranarak yapılıyor.


Herhangi bir geliri bulunmayan, daha önce sosyal yardımlardan faydalanmayan, Coronavirus tedbirleri nedeniyle işten çıkarılan, işyerinin kapanması nedeniyle geliri kesilen vatandaşların, ikamet ettikleri ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) destek başvurusunu yapabileceği telefon numaraları şu şekilde:


 


Şanlıurfa Valiliği  


Açık Kapı Birimi: ( 0414 )316 65 65


www.acikkapi.gov.tr


 


Siverek Kaymakamlığı


SYDV: (0414 )312 77 55


Açık Kapı: (0414 ) 553 31 50


 

Bu haber 6039 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması