VALİ YARDIMCISI KAYMAKAM OLARAK ATANDI

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz Siverek'e kaymakam olarak atandı.

VALİ YARDIMCISI KAYMAKAM OLARAK ATANDI
25 Ağustos 2015 - 09:32

Siverek Kaymakamlığı'na Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz getirildi.

Haziran ayında yayımlanan Kaymakam ve vali yardımcısı Kararnamesine göre Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın 1. Derece Kadrolu İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından Siverek kaymakamlığına Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin getirilmişti. Çetin'in geçen süre zarfında görevine başlamamasından dolayı Siverek Kaymakamlığına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz getirildi.

Hamza Erkal Çanakkale Valisi Olarak Atandı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Hamza Erkal Çanakkale Valiliğine Atandı.

Cengizhan Yılmaz Kimdir


06.01.1981 tarihinde Sivas ili Şarkışla ilçesinde doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Ankara da tamamladıktan sonra 1997 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F den 2001 yılında mezun oldu.

2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Trabzon Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı.Daha sonra mülkiye başmüfettişi nezaretinde teftiş stajı,milli güvenlik akademisinde kamu diplomasisi kursu,Sincan kaymakamlığında kaymakam refikliği stajından sonra Zonguldak ili Gökçebey ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.Ankara da yabancı dil eğitimini müteakip bir yıl süreyle Almanya da bulundu.Bu süre içinde Goethe Enstitüsünde dil eğitimi ve kamu kurumlarında idari yapı üzerinde incelemelerde bulundu. Selçuk Üniversitesinde Avrupa Birliği Hukuku alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Yurtdışı dönüşü Şenpazar Kaymakam vekilliği görevinden sonra Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 17.04.2006 tarihinde Kastamonu - Ağlı Kaymakamlığına buradaki görevinden sonra 29.09.2007 tarihli müşterek kararnameyle Ağrı ili Hamur İlçesi Kaymakamlığına atandı,yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra 25.07.2009 tarih ve 2009-11095 sayılı kararname ile de Düzce İli Kaynaşlı ilçesi kaymakamlığını yürüten Cengizhan YILMAZ, 19.07.2013 tarihinde 2013/463 sayılı kararname ile Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5129 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu