Vali Erin, Siverek Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulundu

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Siverek Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulundu.

Vali Erin, Siverek Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulundu
29 Ocak 2019 - 19:53

Şanlıurfa’da eğitim altyapı sorununu çözmek ve 2019 yılı sonuna kadar tüm okullarda tek dönem eğitim sistemine geçilmesi için seferberlik ilan eden Vali Abdullah Erin, Siverek’te yapımı büyük oranda tamamlanan eğitim kampüsünde incelemelerde bulundu.


 


Siverek ziyaretinde Kaymakam Mustafa Çiftçiler tarafından karşılanan Vali Erin, ilk olarak Siverek Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık Şeref Defterini imzaladıktan sonra Kaymakam Mustafa Çiftçiler ile bir süre görüşen Vali Erin, ilçenin genel durumu ve eğitim alanında yapılan çalışmaları değerlendirdi.


 


Ziyaretine, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde il genelinde inşasına başlanan 393 okul arasında bulunan Siverek Eğitim Kampüsünde yapımı tamamlanarak hizmete girecek okullarda incelemelerde bulunarak devam eden Vali Erin, eksikliklerin hızlı şekilde tespit edilerek giderilmesi talimatı verdi.


Siverek Eğitim Kampüsünde yapımı tamamlanan lise binalarının eğitim öğretimin hizmetine sunulmasıyla ilçe merkezindeki okulların ilk ve ortaokullara tahsisinin yapılacağını ve sınıf mevcutlarının rahatlatılarak tek dönem eğitime hazır olacağını belirten Vali Erin, eğitim kampüsü içerisindeki pansiyon sayesinde de öğrencilerin kalacak yer sıkıntısının büyük ölçüde çözüme kavuşacağını söyledi.


 Vali Erin’e Siverek Eğitim Kampüsü ziyaretinde, Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve İl Jandarma Komutan Albay Eyüp Sabri Kirişçi eşlik etti.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 2236 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu