VAHŞİ CİNAYETTE 5 GÖZALTI

Mehmet Sezgin/ siverekgenclik.comSiverek'te kaybolduktan 2 gün sonra boş bir binada çuval içerisinde cesedi bulunan ve çok sayıda bıçak darbesi ile öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki A. Yağmur cinayetine ilişkin 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında küçük çocuğun bir de akrabası bulunuyor.

VAHŞİ CİNAYETTE 5 GÖZALTI
21 Eylül 2011 - 11:06
Bakmaç Köyü Kalfalar Mezrası’nda oturan A. Yağmur, pazar günü evlerinin önünde oynarken kayboldu. Olayın duyulmasının ardından küçük çocuğun bulunması için jandarma ve İl Afet ve Acil Kurtarma Müdürlüğü ekipleri, eğitimli köpekler ile arama çalışması başlattı. Dün öğle saatlerinde ekipler, kaybolduğu yerden 4 kilometre uzaklıktaki boş bir binada çuval içerisinde küçük A’nın cesedini buldu.
DEFALARCA BIÇAKLANMIŞ
Bir kısmı toprağa gömülü olarak bulunan ağzı kapatılmış çuvalda kanlar içerisinde bulunan ceset, Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Burada yapılan ön otopsisinin ardından Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na cesedi gönderilen çocuğun, göğüs ve karın bölgesinden defalarca bıçaklandığı belirlenirken, dayak izlerine de rastlandı. Ölümü ile ailesini ve yakınlarını yasa boğan küçük A'nın cenazesi, gece geç saatlerde otopsisinin tamamlanmasının ailesine teslim edildi. Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze, saat 01.00 sıralarında yakınları tarafından köy mezarlığına defnedildi. Defin işlemi sırasında fenalaşan A. Yağmur’un eşinden boşanmış olan annesi Songül Küçükterzi, otomobille Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
1’İ AKRABA, 5 GÖZALTI
Duyanların kanını donduran vahşi cinayete ilişkin geniş çaplı soruşturma yürüten jandarma, sabah saatlerinde 5 kişiyi gözaltına aldı. Köydeki evlerinde gözaltına alınan bazıları 18 yaşından küçük A.Y., K.G., C.G., Z.G ve P.K. adlı şüpheliler, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden A.Y.’nin, küçük çocuğun akrabası olduğu öğrenildi. Şüphelilerin sorgulanmasına başlanırken, gözaltı olaylarının ardından olası durumlara karşı jandarma köyde güvenlik önlemi aldı.

Bu haber 3845 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek