ÜVEY ANNE KUCAĞINDAKİ 9 AYLIK BEBEĞİ İLE TUTUKLANDI.

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde vahşice katledilen 4 yaşındaki çocuk cinayeti ile ilgili üvey anne ve yakını tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜVEY ANNE KUCAĞINDAKİ 9 AYLIK BEBEĞİ İLE  TUTUKLANDI.
28 Eylül 2011 - 06:52
ÜVEY ANNE KUCAĞINDAKİ 9 AYLIK BEBEK İLE TUTUKLANDI.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, kaybolduktan 2 gün sonra boş bir binada çuval içerisinde cesedi bulunan ve bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki A. Yağmur cinayetini soruşturan jandarma, küçük çocuğun üvey annesini gözaltına aldı. Üvey anne Zeliha Gürlüer'in sorgusunda cinayeti işlediğini kabul ettiği ileri sürülürken jandarmada alınan ifadesi doğrultusunda küçük çocuğun teyzesi Perihan Küçükterzi, birlikte Makbule, Casım, Kafur ile Sinan Gürlüer isimli şahısları göz altına alındı.Jandarmada sorguları tamamalanan 6 zanlıdan Casım, Makbule ve Kafur Gürlüer isimli şahıslar savcılık sorgulamasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken öldürülen küçük çocuğun teyzesi Perihan Küçükterzi küçük çocuğun üvey annesi Zeliha Gürlüer ile cinayette kendisine yardımcı olduğu illeri sürülen amcasının oğlu Sinan Gürlüer mahmekemeye sevk edildi. Yaklaşık 13 saat süren sorguları sonunda Küçük çocuk cinayetini işlediği üne sürülen üvey ve ona yardımcı olduğu iddia edilen amacasının oğlu tutuklanırken küçük çocuğun teyzesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Katıl zanlısı üvey anne kucağında 9 aylık bebeği ile ceva evine götürülürken dikkat çekti. Kucağındaki küçük bebeği ile jandarma aracı ile şanlıurfa cezaevine götürülen üvey annenin kucağındaki çocuğu babasının almak istemediği belirtildi.
Duruşma gündüz saat 13.00'ten gece saat 01.30 kadar devam ederken mahkeme çevresinde jandarma ve polis geniş güvenlik önlemi aldı


ÖZ ANNE BİLİYORDUM


Feci şekilde öldürülen 4 yaşındaki küçük çocuğun babası ile ayrı yaşayan öz annesi Songül Küçükterzi yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Oğlumu üvey annesinin öldürdüğü tahmin etmiştim o kadın oğlumu daha önce darp edip şiddet uygulamıştı. Dört yaşındaki küçücük çocuğa bu kadar acı çektirip öldüren bu cani kadının idam edilmesini istiyorum." Dedi.
www.siverekgenclik.com


 
 
 
 
 

Bu haber 2217 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı