ÜNLÜ HAPKİDOCULAR SİVEREK'TE

HAPKİDOCULAR SİVEREK'TETürkiye’de Hapkidove Aiki-jutsu savunma ve savaş sanatları Ankara il temsilcisi eğitmen master Sadık ŞAHİN ve asistanı Serkan KARAKUŞ ile birlikte 24.08.2008 ve 25.08.2008 tarihlerinde Siverek Kapalı Spor Salonunda ilgili alanlarda Hapkido semineri verdiler.
          

ÜNLÜ HAPKİDOCULAR SİVEREK'TE
25 Ağustos 2008 - 10:29
   Yıldırım Kitap Kırtasiye işletmeni Hasan AKPİRİNÇ tarafından Siverek’e davet edilen dünya federasyonu antrenörü Sadık ŞAHİN Almanya, G. Kore ve İtalya’da eğitimini almış. Daha önce Türkiye’de 1995 yılından beri birçok ulusal ve yerel gazetede ve televizyonda Hapkido, Aiki-jutsu ve Ninjuts savunma sanatları eğitimlerini vererek bu sporların Türkiye’de tanıtımına katkıda bulunmuştur. Sadık ŞAHİN Türkiye’de tanınmış Hapkido 5. DAN Aiki-jutsu 6. DAN Firefayting, Kung-fu 6. DAN Cenk Sanatı 5. DAN Kick Box 3. DAN Tekvando Dünya Federasyon’unda  1. DAN derce sahibi olup Siverek’te kalmış olduğu iki günlük zaman içinde Siverek’i ve kültürünü tanıma fırsatını bulduğunu ve çok sevdiğini önümüzdeki zaman içinde tekrar seminer için geleceğini söyledi.
 Hapkido Aiki-jutsu ve Cenk Sanatı’nı merak edip öğrenmek isteyen Sivereklilere Dünya Federasyonu tarafından Türkiye’de Hapkido Temsilciliği’ni yapan Koreli ustad Kim Saang Hoon tarafından denklik belgelerini almalarının mümkün olduğunu bildirdi.

Bu haber 3885 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek