Türkiye’nin HÜDA PAR'a, HÜDA PAR'ın desteğinize ihtiyacı var

ŞANLIURFA- HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Eczacı Aziz Baylan, Türkiye’de adaletin yeniden tesis edilmesi için Türkiye’nin HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın halkın desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin HÜDA PAR'a, HÜDA PAR'ın desteğinize ihtiyacı var
14 Haziran 2018 - 21:31

24 Haziran’da yapılacak seçimlere sayılı günler kala HÜDA PAR Siverek İlçe Teşkilatının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. HÜDA PAR 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve yanındaki kalabalık grupla, seçim çalışmaları kapsamında Kale Boğazı, Kasaplar Çarşısı, Şair İbrahim Rafet Caddesi ve eski sebze hali esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Baylan esnaf ziyaretleri ile ilgili gazetecilere yaptığı değerlendirmede, “Dilimiz, rengimiz ırkımız ne olursa olsun ortak noktamız 'İnsan' olmamızdır.İnsanın da en büyük hakkı adaletle yönetilmesidir. Parti olarak ilk işimiz ülkede adalet, eğitim, siyaset, sağlık, ekonomi alanlarında gerekli adımları atarak, sivil bir anayasanın önünü açmaktır.” dedi.

Hizmet anlayışları ile ilgili bilgi veren Baylan, "Bizler bu memlekette hep beraber yaşamak zorundayız. İçimizde Hıristiyan'da yaşasa, adalet noktasında hakkı gözetilmelidir.Günümüzde, particilik var, taraftarlık var, istenilen kişilerden destek alınmadıysa farklı gözle insanlara bakmak var.Bizde diyoruz ki ötekileştirmeye gerek yok. İnşallah temiz siyasetle biz HÜDA PAR olarak bunu kaldıracağız. Hangi inanç, parti veya görüş olursa olsun bizler Müslüman olarak hepsini bir arada tutmaya çalışacağız, birbirimize saygılı olarak bu topraklarda beraberce yaşamaya çalışacağız. Kur’an kimseyi zorla Müslüman yapmaz.İslam’ı anlatırız isteyen kabul eder; isteyen etmez. Bu konuda bir zorlama söz konusu olamaz. Herkesin dini kendinedir."

Esnafların sorunlarını dile getiren Baylan, “ Yaptığımız ziyaretlerde esnaf büyük şirketler karşısında mağdur olduğunu, işlerinin durma noktasına geldiğinden dert yanıyor. Biz de bu sorunları not ederek halktan gereken desteği aldıktan sonra mecliste bu sorunları çözeceğimizi söylüyoruz. Türkiye'ye baktığımızda adaletin tecelli etmediğini görmekteyiz. Bizde Türkiye’nin HÜDA PAR’a HÜDA PAR’ın halkın desteğine ihtiyacı var. Elhamdülillah Siverekliler HÜDA PAR’ a büyük teveccüh ve destekte bulunuyorlar. Bizde Siverek halkımıza layık olmaya çalışacağız" dedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2427 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor