Türk Eğitim-Sen'in yıl sonu mesajı

Türk Eğitim-Sen'in yıl sonu mesajı

Türk Eğitim-Sen'in yıl sonu mesajı
09 Haziran 2017 - 12:02

2016-2017 Eğitim Öğretim yılını bugün coşkuyla kapattık. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar ve tatil başladı. Sadece öğrenciler değil eğitim öğretim sürecinde olan herkes karne aldı aslında.

Siverek Türk Eğitim Sen ailesi olarak Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, 2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca gösterdiği öz verili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. İlçemizde başarının artması için bu sene önemli çalışmalar yapıldı. Bu konudaki memnuniyetimizi belirterek önümüzdeki yılın bu yıldan daha da iyi olması umudu içindeyiz. Önümüzdeki yıl bizi bekleyen sorunlara şimdiden çözümler düşünmeliyiz. 2019 yılında ülke genelinde tekli eğitime geçilirken okullarımızın durumu gözden geçirilmelidir. Derslik sayıları tamamlandıktan sonra tekli eğitime geçilmesinin eğitim öğretim kalitesi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Aksi takdirde öğrencilerin oyun alanı daralacak, öğretmenler norm kadro fazlası olacak. Bu durumun eğitim öğretimi olumsuz etkilememesi için iyi bir planlanlama yapmak gerekmektedir. Okul dönüşümündeki kararlar verilirken şahısların çıkarlarına göre değil; öğrenci ve velilerin yararına olacak kararlara öncelik verilmelidir. İlde, ilçede eğitim öğretim sürecini düşünmeden idareciler üzerinde baskı kurulmasına izin verilmemelidir. Bu konuda tüm veliler ve siyasetçiler duyarlı olup bu baskıyı engellemelidir. Tek amacımız eğitim öğretim sürecini en verimli hale getirmek olmalıdır. İdareci görevlendirmeleri yüreğinde vatan aşkı taşıyan, görevini kötüye kullanmayan, vicdanlı, modern eğitim öğretim yöntemlerini benimsemiş kişiler arasından seçilerek yapılmalıdır.

Siverek Türk Eğitim Sen ailesi olarak canla başla çalışmış tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz ruhunu yaşatacak, bayrak sevdasıyla büyüyecek, çağdaş, yenilikçi, araştıran, düşünen, sorgulayan, milli değerlerimize bağlı öğrenciler sizlerin ellerinden çıkmaya devam edecek. Emeklerinize sağlık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. Başarılarla dolu nice eğitim öğretim yılları yaşamak dileğiyle. Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz.


Bu haber 2824 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü