TÜRK EĞİTİM-SEN VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesinin her yıl düzenlediği Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası’nın 3.sü sona erdi.

TÜRK EĞİTİM-SEN VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
17 Nisan 2015 - 11:01

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen Siverek Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası sona erdi.

Siverek İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçlarda 25 takım mücadele verdi. Mustafa Kemal Lisesi ile Ülkülü İlkokulu arasında oynan final maçında gülen taraf Mustafa Kemal Lisesi oldu.

Türk Eğitim-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Hikmet Karakuş, şampiyon olan takım kaptanına Cumhuriyet altını taktı. Türk Eğitim-Sen Siverek Temsilcisi Mehmet Şengönül ise; “Amacımız zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımızın bir nebzede olsa streslerini azaltmaya yönelik aktiviteler düzenlemektir. Çok güzel bir etkinlik oldu, arkadaşlarımız büyük özveriyle turnuvamızın sorunsuz geçmesini sağladı. Karşılaşmalar fair-play içerisin de sona erdi, katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederiz” dedi.

Final törenine MHP Siverek Başkanı Mustafa Fettahlı, Başkan Yardımcısı Sinan Beyazkuş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kafur Kurağ, sendika üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2400 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek